Contact en tarieven

Beeldenrijk
Praktijk voor actief beeldende therapie en ouderbegeleiding
Lombardije 58
3524KW Utrecht

geeske@beeldenrijk.nl

Met vragen of een kennismakingsverzoek kunt u mij mailen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Tarieven*

Kennismakingsgesprek  (met ouders) 30 minuten  Geen kosten
Intakegesprek90 minuten80 euro
Therapie50 minuten70 euro
Oudergesprek 60 minuten70 euro
*Wilt u deze therapie voor uw kind, maar zijn de kosten een belemmering? Ik kijk graag samen met u wat er wél mogelijk is.

De tarieven zijn inclusief voorbereiding en gebruik van materialen. De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Verhindering van een gemaakte afspraak graag uiterlijk 24 uur tevoren doorgeven. Daarna worden de kosten in rekening gebracht.

Handig om te weten

  • Voor de therapie is geen verwijzing van de huisarts nodig.
  • Mijn praktijk is geregistreerd bij de NFG en RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies daardoor geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket: https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html. Neem hiervoor zelf contact op met uw zorgverzekeraar. De therapie is curatief. Ook in dit geval is geen verwijzing van de huisarts nodig.
  • De therapie vindt in principe plaats in mijn praktijk aan huis. Een intakegesprek of oudergesprek kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden. Overleg met derden (andere hulpverleners of de leerkracht van uw kind) is mogelijk. Hiervoor geld het tarief van een oudergesprek. De kosten worden in principe door de ouder(s) betaald, tenzij anders afgesproken.

Ik ben lid van de KvK onder nummer 55718337.

Ik ben geregistreerd lid van Sampo, de Beroepsvereniging voor Actief Beeldende Therapeuten onder nummer C 05031.
www.actiefbeeldendetherapie.nl

Beeldenrijk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder nummer 9210 en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) onder nummer 200477R.

Beeldenrijk voldoet aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg via aansluiting bij de klachtenregeling van de NFG. Mochten we er samen niet uit komen bij een klacht dan kunt u via de volgende link meer informatie vinden over mogelijke stappen: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html

AGB code praktijk: 90067400.

AGB code zorgverlener: 90108350.